PROENTERIJER TIM

Firmu Proenterijer čini tim stručnih ljudi, obučenih i veštih za izvođenje svih vrsta grubih i finih građevinskih radova. Karakteriše nas visoki nivo profesionalnosti i odgovornosti, dobra komunikacija, uigran timski rad, pedantnost i urednost. Adaptacija stana, kuće ili poslovnog prostora pre svega podrazumeva dobro isplaniran i dobro organizovan posao. Naš tim ljudi će Vam omogućiti stručnu pomoć i savetovanje kroz sve faze adaptacije i rekonstrukcije prostora, što podrazumeva dogovor sa klijentima, utvrđivanje radnih parametara, konsalting - stručno savetovanje, rešavanje tehničkih problema, izrada projektnog nacrta i vizuelizacija prostora (po potrebi), te realizacija svih prethodno dogovorenih radova.

proenterijer tim konsultacije

proenterijer-tim-tapete-postavka

proenterijer tim farbanje radijatora

Proenterijer danas zapošljava stručnu radnu snagu koja ima znanje i iskustvo stečeno dugogodišnjim radom širom Srbije. Temelj naše firme jesu visoko motivisani i osposobljeni radnici koji su spremni da ispune sve želje i zahteve klijenata vezane za kvalitet i rokove. Fleksibilnost i stručnost su dve ključne osobine našeg tima.

U cilju razvoja i održivosti, firma Proenterijer insistira na bezbednosti prilikom izvođenja adaptacionih radova koji uključuju visinske radove, radove sa teškim alatima, hidro i elektro radove, a takođe brinemo i o bezbednosti samog objekta kao i prostora oko objekta gde se vrše navedeni radovi.

Shares